MSA 161 T

Motosharra MSA 161 T funksionon me bateri LITHIUM-ION. Ajo eshte motosharra më e lehtë që kompania STIHL ka prodhuar per kete kategori. Shumë e përshtatshme për t’u përdorur në zonat e ndjeshme ndaj zhurmave, si hotelet turistike, restorantet, zonat publike, etj. Kjo motosharre akseleron dhe ndalon me shpejtësi të jashtëzakonshme (16m/s), funksion i cili sjell një precizion të përkryer.  Per lloje te ndryshme te baterive, ajo ka kohezgjatje te ndryshme perdorimi.

Llojet e baterive dhe kohezgjatjet:

Bateria AP 100: Deri ne 18 minuta

Bateria AP 200: Deri ne 42 minuta

Bateria AP 300: Deri ne 50 minuta

Specifikime Teknike
Vecoritë

 

Emri i produktit Energjia e Baterise (V) Pesha pa baterine (kg) Kohezgjatja e Baterise (min) Gjatesia e shines (cm)
MSA 161 T 36 2.1 18-50 25-30
WordPress PopUp Plugin