MS 194 C-E

Motosharrë e lehtë STIHL për mirëmbajtje pemësh si edhe prerje drurësh zjarri në gjatësi. E pajisur me STIHL ErgoStart dhe pompën e karburantit për ndezje të lehtë dhe të pamundimshme. Me një zinxhir 3/4 PM3. Performancë e përmirësuar prerjeje në sajë të një motori të ri 2-MIX.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 194 C-E 31,8 1,4/1,9 3.6 30-35
size

small, large

WordPress PopUp Plugin