MS 194 T

Motosharra e gjithanshme STIHL për arboristë. Për një gamë detyrash për mirëmbajtjen e pemëve, si heqja e drurëve të vdekur, mirëmbajtja e kurorave dhe heqja e filizave të trungut dhe degëve. E pajisur me zinxhir 1/4″ PM3 si standard për një prerje precize. Me motor të ri 2-MIX për performancë prerjeje të përmirësuar.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 194 T 31,8 1,4/1,9 3.3 30-35
size

small, large

WordPress PopUp Plugin