MS 211 ME ZINXHIR DURO 3

Me sistem filtrimi të ajrit me qarkullim për një jetëgjatësi të madhe të filtrit, me tapa serbatori pa mjete shtesë për rimbushje të lehtë dhe të sigurt të vajit dhe karburantit. E përshtatshme për përdorim në dru të papastër falë zinxhirit me karabit Duro 3 si standard.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 211 ME ZINXHIR DURO 3 35,2 1,7/2,3 4.3 35
size

small, large

WordPress PopUp Plugin