MS 250

Një hap më lart krahasuar me MS 230, motosharra MS 250 është mjaftueshëm e lehtë për të kryer punë nga me te voglat deri tek prerja e degëve dhe pemëve. Kombinimi i një grupi karakteristikash pozitive bashkë me raportin fuqi-peshë shumë të lartë e bën atë një ndër motosharrat më cilësore të ofruara në treg.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 250 45,4 2,3/3,1 4.6 30-35
WordPress PopUp Plugin