MS 291

Motosharra MS 291 me fuqi 2,8 kË është tejet praktike për kategori të ndryshme përdoruesish, si ata që punojnë në bujqësi, edhe ata që punojnë në kopshtari. Me përdorimin e motorrit të teknologjisë së avancuar “2-MIX”, konsumi i karburantit reduktohet deri në 20% dhe emetimi i gazrave ulet deri në 50%. Me kombinimin e një sistemi afat-gjatë të filtrimit të ajrit dhe një teknologjie profesionale kundër dridhjes (vibrimit), MS 291 vendos një standard të ri për këtë kategori sharrash.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kË/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 291 55.5 2,8/3.8 5.6 37-40
Weight 5.6 kg
Dimensions 20 × 10 × 10 cm
WordPress PopUp Plugin