MS 291

Motosharra MS 291 me fuqi 2,8 kW është tejet praktike për kategori të ndryshme përdoruesish, si ata që punojnë në bujqësi, edhe ata që punojnë në kopshtari. Me motorin ekonomik të teknologjisë 2-MIX, konsumi i karburantit reduktohet deri në 20% dhe emetimi i gazrave ulet deri në 50%. Me kombinimin e një sistemi te avancuar të filtrimit të ajrit dhe një teknologjie profesionale kundër dridhjes, MS 291 vendos një standard të ri për këtë kategori produktesh.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 291 55,5 2,8/3,8 5.6 37-40
WordPress PopUp Plugin