MS 310

Motosharra MS 310 është dinamike dhe rezistente. Me fuqi 3.2 kW është një motosharrë vërtet e fuqishme, me nje game përdorimit të gjere. Është e pajisur me sistemin e STIHL kunder dridhjes qe e ben ate shume te rehatshme gjate perdorimit. Performanca e saj është e njëjtë në çdo stinë.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 291 59 3,2/4,4 5.9 40-50
WordPress PopUp Plugin