MS 310

Motosharra MS 310 është dinamike dhe rezistente. Me fuqi 3.2 kW është një motosharrë vërtet e fuqishme, pavarësisht përdorimit të përgjithshëm që ka. Është e pajisur me sistemin STIHL kundër dridhjes që do të thotë se mund të mbahet dhe të punohet me të për një kohë të gjatë. Performanca e saj është e njëjtë në çdo stinë.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kË/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 310 59 3,2/4,4 5,9 40-45

 

Weight 5.9 kg
Dimensions 20 × 15 × 10 cm
WordPress PopUp Plugin