MS 361

Me një raport të jashtëzakonshëm fuqi-peshë, një teknologji shumë të avancuar dhe një shpejtësi prerjeje të shkëlqyeshme, motosharra MS 361 është nga më të veçantat në këtë kategori motosharrash. Sistemi STIHL kundër dridhjes e bën shumë të rehatshme gjatë përdorimit. Gjithashtu, sistemi i lubrifikimit, i quajtur STIHL Ematic, optimizon lubrifikimin e zinxhirit gjatë përdorimit, duke reduktuar nevojën për ta lubrifikuar zinxhirin me 50% të sasisë së zakonshme.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 361 59,0 3,4/4,6 5.6 37-40
WordPress PopUp Plugin