MS 382

Motosharra MS 382, me një fuqi 3.9 kW, është një nga motosharrat më të fuqishme të përdorura në industrine e pylltarise.  E përshtatshme për prerjen e druve me densitet të ulët dhe të mesëm. Për një përdorim sa më të lehtë, ka një regjistër zinxhiri anësor dhe mund të mbushet lehtësisht me karburant pa vegla shtesë. Sistemi STIHL kunder dridhjes e ben shume te rehatshme gjate perdorimit. Gjithashtu, sistemi i lubrifikimit, i quajtur STIHL Ematic, optimizon lubrifikimin e zinxhirit gjate perdorimit, duke reduktuar nevojen per t’a lubrifikuar zinxhirin me 50% te sasise se zakonshme.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 382 72,2 3,9/5,3 6.2 45-50
WordPress PopUp Plugin