MS 382

Motosharra MS 382, me një fuqi 3.9 kW është një nga motosharrat më të fuqishme të përdorura në pylltari. E përshtatshme për të punuar me dru të densitetit të ulët dhe të mesëm. Për një përdorim sa më të lehtë, ka një regjistër zinxhiri anësor dhe mund të mbushet lehtësisht me karburant pa vegla shtesë.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kË/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 382 72,2 3,9/5,3 6.2 45-50
Weight 6.2 kg
Dimensions 20 × 15 × 15 cm
WordPress PopUp Plugin