MS 391

Motosharra MS 391 ka në fokus ata që punojnë në bujqësi, edhe ata që punojnë në kopshtari. E përshtatshme për prerjen e druve të zjarrit dhe për ndërtimin me dru. Me teknologjinë e avancuar “2-MIX” ka një motor ekonomik dhe filtër ajri shumë jetëgjatë.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kË/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 391 64,1 3,3/4,5 6.2 37-40
Weight 6.2 kg
Dimensions 20 × 10 × 10 cm
WordPress PopUp Plugin