MS 400 C-M

Motosharra e parë në botë e cila përfshin piston magnezi, për një raport fantastik fuqi-peshë dhe një shpejtësi maksimale. Me performancë prerjeje të shkëlqyeshme për përdorim profesional në pyje. Ideale për rrëzimin e pemëve, krasitjen e degëve dhe përgatitjen e drurit në stenda me densitet mesatar. Për një sistem jetëgjatë të filtrimit të ajrit, ajo është e pajisur me filtër HD2 për efekt filtrimi perfekt. Ofron ndezje të lehtë dhe të qëndrueshme falë një pozicioni të vetëm ndezjeje dhe funksionit të butonit ndalues, si edhe është e pajisur me M-Tronic për performancë të lartë dhe konsistente të motorit. Me dado mbërthyese në kapakun e yllzës dhe tapa serbatori pa mjete shtesë për rimbushje të sigurt dhe të lehtë me karburant dhe vaj.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 400 C-M 66,8 4,0/5,4 5.8 40-45
size

small, large

WordPress PopUp Plugin