MS 500i

Motosharra MS 500i është motosharra e parë e prodhuar në botë me teknologjinë e injeksionit direkt. E vetmja sharrë në botë që ka këtë raport te shkelqyer mes peshës dhe fuqisë. Ka një strukture unike, e cila sjell një performancë të jashtëzakonshme dhe një akselerim të menjëhershëm. E pajisur jo vetëm me një, por me dy sensorë temperature, të cilët kontrollojnë jo vetem temperaturën e jashtme të motosharrës, por edhe atë të motorrit të brendshëm. Paketa elektronike me anë të teknologjisë më të fundit, siguron informacion mbi mënyrën e përdorimit të kësaj motosharre dhe e përshtat atë me kushtet e përdorimit. Karburanti dërgohet në nivelin optimal duke e bërë këtë motosharrë të përkryer në përdorim. Me teknologjinë e motorit ekonomik 2-MIX, MS 500i kursen 20% më shumë karburant dhe redukton gazrat e emetuara deri në 70% krahasuar me motosharrat e tjera.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 500i 79,2 5,0/6,8 6.2 50-63-71
WordPress PopUp Plugin