MS 461-R

Motosharra profesionale MS 461-R perdoret per raste emergjente, si per shembull operacionet e zjarrfikesve. Permban nje doreze shtese per pershtatje te shpejte dhe te thjeshte te thellesise se prerjes. Performanca e saj eshte mbreselenese. Sistemi i saj i lubrifikimit, i quajtur STIHL Ematic, optimizon lubrifikimin e zinxhirit gjate perdorimit, duke reduktuar nevojen per t’a lubrifikuar zinxhirin me 50% te sasise se zakonshme. Me motorin ekonomik te teknologjise 2-MIX, i cili ruan ambjentin nga lendet e demshme (emisionet), kjo motosharre qendron e fuqishme dhe e ekuilibruar gjate gjithe perdorimit.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kË/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 461-R 76.5 4,4/6,0 7.2 50
WordPress PopUp Plugin