MS 462 C-M

Motosharra më e lehtë me performancë të lartë në grupin e motosharrave me cilindratë 70 cm3. Jashtëzakonisht shumë e lehtë për t’u manovruar, me përshpejtim të shkëlqyeshëm. Për
rrëzimin e pemëve dhe krasitjen e degëve në stenda me densitet mesatar dhe të lartë. E pajisur me M-Tronic si standard, me pompë vaji me furnizim të kontrolluar dhe performancë të lartë për një normë qarkullimi të lartë dhe gjithashtu e pajisur me sistem filtrimi të ajrit me filtrin HD2, për një efekt filtrimi shumë të mirë. Dadot mbërthyese në kapakun e yllzës e bëjnë të lehtë ndërrimin e zinxhirit dhe tapat e serbatorit pa mjete shtesë e bëjnë të thjeshtë dhe të sigurt rimbushjen me karburant dhe vaj.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 462 C-M 72,2 4,4/6,0 6.0 40-45-50
size

small, large

WordPress PopUp Plugin