MS 462

Motosharra MS 462 është sharra me performancën më të lartë që firma Stihl ka prodhuar. Jashtëzakonisht shumë e thjeshtë për tu manovruar, me akselerim të pershpejtuar.. Për prerje te druve të densitetit të mesëm dhe të lartë. Dizajni unik e ben këtë sharrë të lehtë për të punuar në terrene të vështira. E pajisur me systemin mbresëlënës të kontrollit të motorit në mënyrë elektronike M-Tronic, I cili rregullon ndezjen dhe konsumin e karburantit. E pajisur me motor “2-MIX” kjo motosharrë arrin shpejtësinë nga 0-100 km/h në vetëm 0.3 sekonda. MS 462 ofron të njëjtën performancë në cdo stinë dhe kur temperaturat zbresin disa gradë nën zero. Me filtrin e ri të ajrit të teknologjisë HD2, jetëgjatësia e motosharrës është zgjatur akoma dhe më shumë. Me shumë pak përpjekje mund të bëhet shumë punë. Është e pajisur me sistemin anti-vibrim, i cili ofron më shumë precision në prerje edhe me shinën e gjatë.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kË/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 462 72,2 4,4/5,98 6.0 40-45

 

Weight 6.0 kg
Dimensions 20 × 15 × 10 cm
WordPress PopUp Plugin