MS 500i

Motosharra MS 500i është motosharra e parë e prodhuar në botë me teknologjinë e injeksionit direkt. E vetmja sharrë në botë që ka këtë raport mes peshës dhe fuqisë. Ka një dizajn unik, i cili sjell një performancë të jashtëzakonshme dhe një akselerim të menjëhershëm. E pajisur jo vetëm me një, por me dy sensorë temperature, të cilët kontrollojnë temperaturën e jashtme të sharrës por edhe atë të motorrit të brendshëm. Paketa elektronike me anë të teknologjisë më të fundit, siguron informacion mbi mënyrën e përdorimit të kësaj sharre dhe e përshtat atë me kushtet e përdorimit. Karburanti dërgohet në nivelin optimal duke e bërë këtë sharrë të përkryer në përdorim. Me teknologjinë “2-MIX”, MS 500i kursen 20% më shumë karburant dhe redukton gazrat deri në 70% krahasuar me motosharrat e tjera.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kË/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 500i 79.2 5,6/6,8 6.2 50-71

 

Weight 6.2 kg
Dimensions 30 × 20 × 20 cm
WordPress PopUp Plugin