MS 660

MS 600 eshte motosharre profesionale e dizenjuar per pune te renda ne kushte ekstreme. Fuqia e larte e motorit, e kombinuar me nje peshe relativisht te ulet, e bejne kete motosharre ideale per prerjen e druve me densitet te larte dhe te forte. Për një përdorim sa më të lehtë, ka një regjistër zinxhiri anësor dhe mund të mbushet lehtësisht me karburant pa vegla shtesë. Sistemi STIHL kunder dridhjes e ben shume te rehatshme gjate perdorimit. Gjithashtu, sistemi i lubrifikimit, i quajtur STIHL Ematic, optimizon lubrifikimin e zinxhirit gjate perdorimit, duke reduktuar nevojen per t’a lubrifikuar zinxhirin me 50% te sasise se zakonshme.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 660 91,6 5,2/7,1 7.4 50-63
WordPress PopUp Plugin