MS 880

Motosharra MS 880 është motosharra më e fuqishme në botë. Mund të punojë deri në temperatura shumë gradë nën zero. Nëpërmjet një leve të vetme kryen te gjitha funksionet si ndezjen, akselerimin, ngadalësimin dhe ndalimin e motorit. Filtri i ajrit i përdorur tek motosharra MS 880 mban larg motorit edhe pluhurat më të imta, duke siguruar kështu një jetëgjatësi të garantuar. Dorezat mbajtëse janë prodhuar konform teknologjive të fundit, në mënyrë që të minimizohen dridhjet e motorit dhe të zinxhirit, duke i lejuar përdoruesve të ruajnë fuqinë dhe të punojnë sa më gjatë.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 880 121,6 6,4/8,7 10 63-71
WordPress PopUp Plugin