MS 881

Motosharra më e fuqishme e prodhuar në botë! Performanca e lartë e bën atë ideale për punë profesionale, si rrëzimin e pemëve dhe përpunimin e trungjeve të mëdha. Me motor 2-MIX për performancë të lartë prerjeje dhe fuqi motorike, të kombinuar me përdorim karburanti eficient. Funksioni i butonit ndalues nënkupton se motosharra e ngrohtë është gati për t’u
ndezur në çdo moment dhe filtri HD2 siguron jetëgjatësi të madhe të filtrit. Dadot mbërthyese në kapakun e yllzës e bëjnë të lehtë ndërrimin e zinxhirit dhe tapat e serbatorit pa mjete shtesë sigurojnë rimbushje të lehtë dhe të sigurt me karburant dhe vaj.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 881 121,6 6,4/8,7 9.8 65-75
size

small, large

WordPress PopUp Plugin