MSA 140 C-B 

Motosharrë e lehtë për mirëmbajtje ambienti dhe punë të drejtpërdrejta, por e aftë për përdorim manual. 25% më shumë performancë prerjeje krahasuar me MSA 120 C-B. Dorezë e butë, tendosje dhe ndryshim i shpejtë dhe i përshtatshëm i zinxhirit STIHL. Serbatori i vajit ka një dritare shikimi transparente, si edhe një performancë të lartë prerëse në sajë të një zinxhiri prerës 1/4″ PM3.

Llojet e baterive dhe kohëzgjatjet:

Bateria AK 10: Deri në 18 minuta

Bateria AK 20: Deri në 40 minuta

Bateria AK 30: Deri në 45 minuta

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Energjia e baterise (V) Pesha pa baterine (kg) Kohezgjatja e baterise (min) Gjatesia e shines (cm)
MSA 140 C-B 36 2,6 15-45 30
WordPress PopUp Plugin