MSA 161 T

Motosharra MSA 161 T funksionon me bateri LITHIUM-ION. Ajo është motosharra më e lehtë që kompania STIHL ka prodhuar për këtë kategori. Shumë e përshtatshme për t’u përdorur në zonat e ndjeshme ndaj zhurmave, si hotelet turistike, restorantet, zonat publike, etj. Kjo motosharrë akseleron dhe ndalon me shpejtësi të jashtëzakonshme (16m/s), funksion i cili sjell një precizion të përkryer dhe një performancë të lartë.  Për lloje të ndryshme të baterive, ajo ka kohëzgjatje të ndryshme përdorimi.

Llojet e baterive dhe kohezgjatjet:

Bateria AP 100: Deri në 18 minuta

Bateria AP 200: Deri në 42 minuta

Bateria AP 300: Deri ns 50 minuta

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Energjia e baterise (V) Pesha pa baterine (kg) Kohezgjatja e baterise (min) Gjatesia e shines (cm)
MSA 161 T 36 2,1 18-50 25-30
Weight 2.1 kg
WordPress PopUp Plugin