MSA 200 C-B

Motosharrë me bateri me performancë të lartë prerjeje dhe përdorim në zona të ndjeshme ndaj zhurmave, si hotelet turistike, restorantet, zonat publike, etj. E pajisur me tendosje të shpejtë të zinxhirit STIHL, tapë serbatori pa mjete shtesë, si edhe me zinxhirin prerës 1/4″ PM3 sigurohet një prerje precize dhe performancë e lartë. Kjo motosharrë nuk e ka të nevojshme mbrojtjen e veshëve, për arsye se nuk shkakton ndotje akustike. Për lloje të ndryshme të baterive, ajo ka kohëzgjatje të ndryshme përdorimi.

Llojet e baterive dhe kohëzgjatjet:

Bateria AP 100: Deri në 18 minuta

Bateria AP 200: Deri në 42 minuta

Bateria AP 300: Deri në 50 minuta

Bateria AR 1000: Deri në 110 minuta

Bateria AR 2000: Deri në 160 minuta

Bateria AR 3000: Deri në 200 minuta

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Energjia e Baterise (V) Pesha pa baterine (kg) Kohezgjatja e Baterise (min) Gjatesia e shines(cm)
MSA 200 C-B 36 3,3 18-200 30-35
WordPress PopUp Plugin