MSA 200 C-B

Motosharra MSA 200 C-B funksionon me bateri LITHIUM-ION. Shumë e përshtatshme për t’u përdorur në zonat e ndjeshme ndaj zhurmave, si hotelet turistike, restorantet, zonat publike, etj. Kjo motosharre nuk e ka te nevojshme mbrojtjen e vesheve, per arsye se nuk shkakton ndotje akustike. Per lloje te ndryshme te baterive, ajo ka kohezgjatje te ndryshme perdorimi.

Llojet e baterive dhe kohezgjatjet:

Bateria AP 100: Deri ne 18 minuta

Bateria AP 200: Deri ne 42 minuta

Bateria AP 300: Deri ne 50 minuta

Bateria AR 1000: Deri ne 110 minuta

Bateria AR 2000: Deri ne 160 minuta

Bateria AR 3000: Deri ne 200 minuta

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Energjia e baterise (V) Pesha pa baterine (kg) Kohezgjatja e baterise (min) Gjatesia e shines (cm)
MSA 200 C-B 36 3,3 18-200 30-35
WordPress PopUp Plugin