MSA 220 C-B

Motosharrë me bateri për një gamë të gjerë përdorimesh. Deri në 20% më shumë performancë prerjeje krahasuar me MSA 200 C-B. Kapaciteti i saj i lartë dhe mjeti i saj profesional i prerjes janë të përshtatshëm për një shumëllojshmëri aplikimesh, si prerje të ndryshme të drurit dhe ndërtimi me to. E lehtë në manovrim dhe përdorim, si edhe ergonomike. Ofron tendosje të shpejtë të zinxhirit STIHL, tapë serbatori pa mjete shtesë, thumba metalikë dhe është e pajisur me zinxhir prerës 3/8″ PS3 për performancë shumë të lartë në prerje.

Llojet e baterive dhe kohëzgjatjet:

Bateria AP 200: Deri në 42 minuta

Bateria AP 300: Deri në 50 minuta

Bateria AR 1000: Deri në 110 minuta

Bateria AR 2000: Deri në 160 minuta

Bateria AR 3000: Deri në 200 minuta

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Energjia e Baterise (V) Pesha pa baterine (kg) Kohezgjatja e Baterise (min) Gjatesia e shines(cm)
MSA 200 C-B 36 3,6 18-200 30-35
WordPress PopUp Plugin