MSE 190

MSE 190 eshte motosharre elektrike, e cila ofron nje peshe te lehte dhe nje performance te mrekullueshme ne prerjen e druve te zjarrit. Ka nje strukture te shkelqyeshme ergonomike per te kryer punet me lehtesi dhe komfort. Gjatesia e kabllos elektrike eshte 1,8 metra.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Tensioni i punes (v) Pesha pa baterite (kg) Fuqia (kW) Gjatësia e shinës (cm)
MSE 180 230 4,3 1.9 30-35
WordPress PopUp Plugin