MSE 210 C-B

Motosharrë e fuqishme elektrike me performancë të lartë prerjeje për prerjen e drurëve të zjarrit dhe ndërtimin me dru. Me ergonomi të shkëlqyeshme për punë të pamundimshme. E pajisur me tendosje të shpejtë të zinxhirit për tendosje të sigurt dhe të thjeshtë pa mjete shtesë, me dorezë të butë për punë të rehatshme, me tapë serbatori pa mjete shtesë për rimbushje të lehtë dhe të sigurt me vaj zinxhiri dhe mbrojtje në nivele të larta.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Tensioni i punes (v) Pesha pa baterite (kg) Fuqia (kW) Gjatësia e shinës (cm)
MSE 210 C-B 230 4,0 2.1 30-35
size

small, large

WordPress PopUp Plugin