Multi-lube

Lubrifikant për shumë përdorime, për të gjitha prerëset e gardheve STIHL dhe sharrat me zinxhir.
Tub: 40 g.
Tub: 80 g.
Tub: 225 g.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin