Multioil bio

Vaj shumëfunksional me një gamë të larmishme përdorimesh.Mund të përdoret si lubrifikant (për shembull me GTA 26), më i pastër, rezistent ndaj gërryerjeve dhe mbrojtës ndaj ndryshkut. Nuk mund të përdoret si lubrifikant zinxhiri për MS. Vaji ka një përbërje miqësore ndaj mjedisit, sepse prodhohet nga 90% lëndë të para të rinovueshme dhe është 90% i biodegradueshëm.Me bazë natyrale vaji, nuk resinifikohet.
Vëllimi: 50 ml.
Vëllimi: 150 ml.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin