Multispray

Vaj shumëfunksional për lubrifikim, heqjen e papastërtive dhe pjesëve të forta, si edhe mbrojtës kundër gërryerjeve, spërkatës kontakti dhe vaj penetrues.
Paketim: 50 ml.
Paketim: 400 ml.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin