Ndalues thellësie

Ndaluesi i thellësisë me mbështetje vakuumi mundëson prerje pa pluhur të materialeve të ndërtimit në sipërfaqe të sheshta. Ofron thellësi prerjeje vazhdimisht të rregullueshme dhe ekzakte, të mundur për TSA 230.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin