Orë dore STIHL

Ora e dorës STIHL, e prodhuar nga firma Jacques Lemans, është matës kohe tradicional në design klasik. Kasa masive prej çeliku të fortë ka një diametër 40 mm, fusha e numrave me ngjyrë të zezë, treguesi i datës në pozicionin e orës 3 janë të thjeshta, por shumë të dallueshme. Ky model ka mekanizëm kuarci, formë të rrumbullakët dhe shtresën e poshtme të fiksuar me vida, xhami mbrojtës i markës Crystex dhe është rezistente ndaj ujit deri në 10 ATM. Rripi i orës përbëhet nga çelik i fortë inox i lëmuar. Kjo orë dore është bashkëshoqërues i përsosur për çdo ditë.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin