Orë muri

Aty ku dizajni takohet me precizionin!Kjo orë muri është dizenjuar nga Jacques Lemans. Dizajni minimalist i orës, me akrepa argjendi në një fushë të zezë, bën të mundur që ju ta përqendroni vëmendjen në atë cfarë vërtetë ka rëndësi: tek koha. Logot e STIHL dhe Jacques Lemans janë nuancat e fundit drejt perfektes.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin