Pajisje për udhëtime në pyll

Ky set enësh për përdorim në natyrë, i përbërë prej çeliku inoxi dhe me doreza plastike, të përforcuara me fibra qelqi, është një set esencial për çdo aventurë. Edhe thika e kampingut, edhe piruni i kampingut me hapëse shishje të integruar mund të palosen për transport të sigurt.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin