Paketa e përditësuar GrassCut 250-32

Për shndërrimin e kosave me kokë me fill prerës në kosa me disk prerës GrassCut 250-32, ku përfshihen të gjitha pjesët shtesë dhe materiali mbrojtës gjatë transportit.
Përbëhet nga:
1 × GrassCut 250-32
1 × vegël metalike për mbrojtje gjatë transportit
1 × pllakë drejtimi
1 × rondele shtytëse
1 × dado shtrënguese
Për FSA 130, FSA 135, FS 89, FS 91, FS 94, FS 111, FS 131, FS 240, FR 131 T, FR 410, FR 460 dhe FR-KM.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin