Pallto »Icon« për femra

Materiali rezistent ndaj ujit në këtë pallto për femra ka një prerje pak më të zgjatur. Pjesa e brendshme, e sofistikuar dhe moderne, ka material rrjete në zonën e shpatullave dhe kraharorit, si edhe siguron një temperaturë të rehatshme gjatë përdorimit, për të mos përmendur faktin se është tejet tërheqëse.

Materiali: Pjesa e jashtme: 100% poliamid; Pjesa e brendshme: 100% poliestër

E zezë: Përmasat e femrave XS – XL

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin