Pantallona advance X-Flex

Janë të përbëra nga materiali mbrojtës ndaj prerjeve AVERTIC pro light, shumë i lehtë dhe ajrosës, i zhvilluar ekskluzivisht për STIHL. Ky material me gjashtë shtresa është afërsisht 20% më i lehtë karahasuar me materialet e tjera me gjashtë shtresa për mbrojtjen ndaj prerjeve. Vijnë në ngjyrë të zezë dhe portokalli të ndezur, me material elastik për lehtësi në lëvizje, copë të jashtme jashtëzakonisht të fortë, mbrojtëse gjunjësh elastike që nuk lejon depërtimin e ujit, material rezistent ndaj ujit dhe thumbave në zonën e poshtme të këmbëve, rezistente ndaj papastërtive dhe me zinxhirë ajrosës në zonën e pasme të këmbëve.

Pantallona, kategoria 1 e mbrojtjes nga prerjet, dizajni A (EN 381 ose EN ISO 11393).

Përmasat: XS – 3XL, S-6 – XL-6

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin