Pantallona/ Kominoshe Dynamic

Beaver Extreme kanë një pjesë të përparme, veçanërisht rezistente dhe të fortë. Vijnë në ngjyrë gri dhe portokalli të ndezur, materiale të formësuara dhe me përforcim të dyfishtë në zonat e gjunjve, si edhe material ajrosës dhe rezistent ndaj gjembave.

Pantallona: kategoria 1 e mbrojtjes nga prerjet, dizajni A (EN 381 ose EN ISO 11393).
Përmasat: S–XXL

Pantallona: kategoria 2 e mbrojtjes nga prerjet, dizajni A (EN 381 ose EN ISO 11393).
Përmasat: XS–3XL

Kominoshe: kategoria 1 e mbrojtjes nga prerjet, dizajni A (EN 381 ose EN ISO 11393).
Përmasat: XS–3XL, M-6–XL-6, M+6 – XL+6

Kominoshe: kategoria 1 e mbrojtjes nga prerjet, dizajni C (EN 381 ose EN ISO 11393).
Përmasat: S–3XL

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin