Pantallona/kominoshe Ergo function

E përbërë nga material rezistent, si edhe me dizajn modern dhe tërheqës. Vjen në ngjyrë ulliri, portokalli të ndezur për shikueshmëri më të lartë dhe me pjesë veshjeje elastike, në ngjyrë të zezë. Me panele për ajrosje, zinxhira me ventilim, material të përforcuar në zonën e gjunjve, shirita me refleks, xhepa të kthyeshëm, si edhe dy xhepa të përparmë me zinxhirë.

Pantallona: kategoria 1 e mbrojtjes nga prerjet, dizajni A (EN 381 ose EN ISO 11393).
Përmasat: XS–3XL, M-6–XL-6, M+6–XL+6

Kominoshe: kategoria 1 e mbrojtjes nga prerjet, dizajni A (EN 381 ose EN ISO 11393).
Përmasat: S–3XL, M-6–XL-6, M+6–XL + 6

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin