Pantallona/kominoshe universale function

Material i ajrosur, i cili është shumë i rehatshëm për t’u veshur dhe vjen në ngjyrat gri, të zezë dhe portokallu të ndezur.Ofron liri lëvizjeje në zonat e pasme, mbrojtje për veshkat, si edhe nga thumbat në pjesët e parme dhe të pasme të këmbëve. Material për ajrosje në zonën e pasme të kofshëve.

Pantallona: kategoria 1 e mbrojtjes nga prerjet, dizajni A (EN 381 ose EN ISO 11393).
Përmasat: XS–3XL, S-6–XL-6, M+6–XL+6

Kominoshe: kategoria 1 e mbrojtjes nga prerjet, dizajni A (EN 381 ose EN ISO 11393).
Përmasat: XS – 3XL, S-6 – XXL-6

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin