Pantallona mbrojtëse ndaj prerjeve protect MS, me shikueshmëri të lartë

Pantallona mbrojtëse të forta, të përbëra prej shkrirjes së një cope funksionale. Ngjyra: portokalli e ndezur, e verdhë e ndezur dhe e zezë. Me material ventilues në pjesën e pasme të kofshëve, material të fortë te gjunjët dhe pjesa e poshtme e këmbës. Me dy xhepa anësorë, një xhep të pasëm, një xhep me shirit, mbrojtje për veshkat, përparëse me kopsa dhe xhep, si edhe me hapje të prerë në zonën e pasme për të mbrojtur përdoruesin nga hipotermia.

Materiali: 100% poliestër.

Material i fortë: 65% poliestër dhe 35% pambuk.

Pantallona: kategoria 1 e mbrojtjes nga prerjet, dizajni A (EN 381 oseEN ISO 11393).
Pantallona: kategoria 2 e shikueshmërisë së lartë (EN ISO 20471).
Përmasat: S–3XL, S-6–XL-6, S+6–XL+6

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin