Pantallona vent dynamic

Pantallona të përshtatshme për stinën e verës, me material të lehtë dhe ajrosës. Vijnë në ngjyrë portokalli, të zezë dhe kafe të lehtë, me hapje me zinxhirë për ajrosje në zonën e pasme të kofshëve, material elastik në zonën e pasme, shtesa për zgjerim, pjesë të përforcuara për gjunjët, zona me refleks, dy xhepa me zinxhirë në zonën e përparme, xhep për mbajtjen e celularit në zonën e kofshëve, si edhe mbrojtje nga gjembat dhe uji në zonën e poshtme të këmbëve.

Pantallona, kategoria 1 e mbrojtjes nga prerjet, dizajni A (EN 381 ose EN ISO 11393)

Përmasat: XS–XXL, M-6–XL-6

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin