Pantallona x-climb për ngjitje

Pantallona të forta për ngjitje, pa mbrojtje ndaj prerjeve. Në ngjyrë kafe, elastike dhe të ajrosshme, të padepërtueshme nga uji në zonat e gjunjve, rezistente ndaj thumbave dhe ujit në zonat e poshtme të këmbëve, rezistente ndaj papastërtive, me hapje ajrosëse me zinxhir në zonën e pasme, mbrojtje të veshkave, grepa për t’iu bashkëvendosur lidhëseve të këpucëve, xhepa të mbyllshëm dhe zona me refleks.

Materiali: 89% poliestër, 11% elastan.
Përmasat: XS–XXL

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin