PËRSHTATËSI AP

Për transferim të energjisë midis një baterie STIHL AP, në kombinim me një këllëf AP dhe një kabëll lidhës, ose me bateritë STIHL AR dhe AL dhe një vegël pune me një hapësirë për një bateri, dhe për procesin e karikimit kombinohet me AL 300 ose AL 500.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin