PJESË FIJESH

48 pjesë fijesh për paketë.
Për DuroCut 5-2 dhe 20-2, përmasa L, 2 mm, i dhëmbëzuar
Për DuroCut 20-2 dhe 40-2, përmasa XL, 3 mm, i dhëmbëzuar
Për DuroCut 40-4, përmasa XXL, 4 mm, i dhëmbëzuar
Për DuroCut 40-4, përmasa XXL, 4 mm, i rrumbullakët (jo në figurë)

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin