Pllakë kapëse

Për të kapur dhe hequr prerjet. Gjatësia e shufrës 50 cm, pa përdorur vegla, mund të montohet në të dyja anët, për HSA 56, HSA 66, HSA 86, të gjitha modelet HLA dhe HSE.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin