Poster »Heritage«

Po festojmë 60-vjetorin e STIHL Contra! Nuk duam që koleksionistët tanë të mbeten pas, ndërkohë që ne nderojmë motosharrën e parë me benzinë të përdorshme nga një person i vetëm! Ky poster i zbukuruar me logon e “STIHL CONTRA”-s dhe shkrimin origjinal do të tërheqë shumë vëmendje në mur. I lehtë për t’u vendosur, duke përdorur katër vrima e shpuara.

Përmasa afërsisht: 21 × 29 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin