PR 16 sharrë që paloset

Për sharrim të shpejtë dhe preciz, dhëmbëza japoneze me 3 anë, kalitur me impulse, çelik i veshur me krom, formë konike e tehut, dorezë ergonomike me 2 komponentë, teh që mund të paloset, rezistent
ndaj gërryerjes. 16 cm teh sharre, 160 g, degë Ø deri në 65 mm.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin